dimarts, 4 de setembre del 2012

Trajecte fins a Chabanais

La primera nit a aquestes terres ha estat bastant plácida, només m'ha molestat un coi de renarda a mitja nit, es veu que li feia gràcia la meva bici!

M'he llevat ben d'hora, ben d'hora a toc de Thundetstruck i he fet un esmorzar d'aquells d'anar-hi! No tenia gaire clar cap on havia d'anar (bé, tenia clar que anava direcció sud) així que he anat marxant una mica ara cap aquí, ara cap allà...

Com veureu en una de les fotos, per aquestes contrades també hi ha llocs on tenen regulada la recoŀlecció de bolets!

Avui m'he dedicat a competir amb els tractors! Els malxinats m'han guanyat sempre, menys un, aquest l'he atrapat a la baixada!!! No tinc fotos petquè estava massa atrafegat pedalant...

He mig dinat a Confolens... Passo d'explicar el menu, no és digne de quedar documentat. El poble està bé, són les fotos del riu (el Vienne).

En havent dinat he anat marxant per un caminet de vora el riu i al final he anat a parar a Chirac, no he pogut més i he parat a fer migdiada! He dormit una bona estona en una ombra de davant de l'església.

La part de camí postmigdiada ha estat complicada, hi havia un cou de pujada que no s'acabava mai! Qui ho deia que tot era pla!!!!

Al final he arribat a Chabanais quan portava 68 km i he pensat que ja en tenia prou. He demanat a un urbanu aiam si hi havia cap lloc on pogués acampar i m'ha enviat al càmping municipal, així que l'he anat a visitar per veure els tractes que feien. El lloc està prou bé, però està a tocar de l'institut i quan he arribat hi havia una mica de moguda. Hi ha qui-sap-les caravanes amb canalla (mal asuntu), e mirat de trobar el responsable però això es veu que és (a)campi qui pugui!
Al final he entès que per pagar havia d'anar a l'Ajuntament però ja estaca tancat i demà em sembla que marxaré bastant d'hora, així que...
Avui he experimentat l'experiència de rentar-me el cap amb una pastilla de sabó! Qui sap si també en fan amb suavitzant? I anticaspa? He, he! Em sembla que l'amortitzaré aquesta pastilla! M'hi rento jo, hi rento els plats i també hi he rentat la roba! S'ha de reciclar que hi ha crisi! Per cert, mhe adonat que per aquesta zona el porta a porta està bastant instaurat. A mesura que passo pels pobles veig moltes bosses d'escombraries davant les cases. Ja miraré de fer-hi alguna foto...

Quan ha estat tot net me n'he anat a comprar. Es veu que els chabanesis són molt caminadors perquè ho he demanat a dues persones diferents i totes dues m'han enviat a un supermercat que estava un bon tros enllà de les afores del poble, així que ja em tens a mi amb les xancletes caminant pel costat de la nacional com un home boig! Després de comprar les animalades de rigor he optat per demanar a algú que em portés al poble i a la primera m'ha funcionat!

Quan em disposava a fer el sopar m'han vingut a visitar els veïns (si no els he entès malament, que també podria ser, eren gitanos parisencs, el boig s'ha parit a ballar per explicar-m'ho), m'han ben interrogat, han sospesat la bici i au revoire!

El menu de sopar és estratosfèric! (goiteu la foto!)

Ara per escriure he hagut de recórrer a la màgia musical de L'ham de foc, perquè aquesta canalla no aflaquen mica. Aiam si se'ls hi acaben les piles aviat, que sinó no dormirà ni cristu!

Demà, més!